Dit Amsterdams Schoonmaakbedrijf is de beste en de schoonste schoonmaker uit de regio.  Wij zijn sinds 1995 een gespecialisieerd bedrijf en kan u betreft schoonmaakwerk van verschillende diensten voorzien. Wilt u een onderhoud laten uitvoeren? Geen probleem! Onze glazenwassers en schoonmakers staan snel voor u klaar. Lees hieronder in het kort informatie over de diensten die wij aanbieden.

Glasbewassing – Altijd goed zicht naar buiten

Uw kantoor of huis in Amsterdam moet natuurlijk kraakheldere ruiten hebben. Dit kan u voor elkaar krijgen door onze glazenwassers aan het werk te laten gaan. Deze dienst heet ook wel ‘glasbewassing’. Onze glazenwassers maken over het algemeen gebruik van een spons en een wisser – dit omdat deze manier zo min mogelijk strepen achter laat. Indien nodig zal hij gebruik maken van hulpmiddelen. Denk hierbij aan ladders, hoogwerkers of het moderne Tuckerpoolsysteem.

Vloeronderhoud – Een nette vloer is het halve werk

Door uw vloeren goed te onderhouden bespaart u een hoop geld. Het is namelijk goedkoper uw vloer zo nu en dan van een onderhoudsbeurt te voorzien dan een nieuwe vloer aan te laten leggen. Bovendien ziet uw vloer in Amsterdam er voor uw bezoekers na een onderhoudsbeurt weer keurig uit.

Reguliere schoonmaak – dagelijks of wekelijks hulp van professionele schoonmakers

De reguliere schoonmaakbeurt zal wekelijks of dagelijks plaatsvinden. Hierbij worden de algemene zaken schoongemaakt. De hulp van professionele schoonmakers bespaart u een hoop tijd. Bovendien beschikken deze schoonmakers over speciale apparatuur en ervaring waardoor uw gebouw er altijd netjes uit zal zien.

Hogedrukreiniging – hardnekkig vuil verdwijnt als sneeuw voor de zon

Als vuil niet met normale middelen schoongemaakt kan worden (zoals een doek of borstel), is het soms noodzakelijk een hogedrukreiniger uit de kast te halen. Deze reinigers werken met water onder een werkdruk van 250 bar of meer. Zelfs het ergste vuil zal hierdoor verwijderd worden. Omdat zulke hogedrukreinigers moeilijk hanteerbaar zijn kan u deze klus beter aan onze professionele hogedrukreinigers overlaten.

Levering van sanitaire benodigdheden – altijd alles op voorraad

Voor uw werknemers en klanten is het belangrijk dat alle sanitaire voorzieningen altijd aanwezig zijn. Dit kan u eenvoudig voor elkaar krijgen door gebruik te maken van onze leveringsmogelijkheden. Eventueel kan u deze zelfs koppelen met de reguliere schoonmaak, waardoor u de verzendkosten niet extra hoeft te betalen.