Schoonmaakbedrijf Bolderman levert verschillende soorten schoonmaakdiensten met hoogwaardige kwaliteit aan bedrijven, kantoren en openbare instellingen zoals scholen. Onze persoonlijke aanpak is uniek bovendien zijn wij zijn de snelste in leveren van deze diensten! Hieronder staan de verschillende diensten die wij aanbieden omschreven. Klik gerust door op de links voor meer informatie.

Glasbewassing

Om uw huis in Amsterdam er mooi uit te laten zien kan u uw ramen door ons laten wassen. Een ongewassen raam ziet er immers slordig uit. Glasbewassing is het laten reinigen van ramen door een glazenwasser. Hierbij maakt de glazenwasser gebruik van een spons en een wisser. Eventueel kan hij ook hulpmiddelen zoals een ladder, hoogwerker of het zogenaamde Tuckerpoolsysteem benutten.

Vloeronderhoud

Een goed onderhouden vloer is het halve werk. Het ziet er netjes uit voor bezoekers en is ook een stuk veiliger. Daarbij gaat uw vloer een stuk langer mee dan zonder dit onderhoud. Uiteindelijk is het goedkoper om uw vloer zo nu en dan van een onderhoudsbeurt te voorzien dan om eerder een nieuwe vloer aan te moeten schaffen.

Reguliere schoonmaak

De reguliere schoonmaak is de dagelijkse of wekelijkse algemene schoonmaakbeurt van een gebouw. Onder de reguliere schoonmaak vallen dus meestal niet de bijzondere zaken. Door dit door ons bedrijf te laten doen, bespaart u een hoop tijd. Daarbij beschikken onze schoonmakers over ervaring en professionele apparatuur. De schoonmakers werken volgens een vooraf afgesproken schema, waardoor uw gebouw in Amsterdam altijd helemaal schoon is.

Hogedrukreiniging

Wanneer vuil niet met normale middelen (wasmiddel en doek of borstel) schoon te maken is kan u ervoor kiezen hogedrukreiniging toe te passen. Deze reinigers hebben een werkdruk van 250 bar, waar zelfs het ergste vuil niet tegen bestand is. Omdat hogedrukreinigers moeilijk hanteerbaar en erg gevaarlijk kunnen zijn, is het verstandig deze klus aan onze professionele hogedrukreinigers over te laten.

Levering van sanitaire benodigdheden

Het is belangrijk dat alle sanitaire benodigdheden altijd op voorraad zijn. Een toilet zonder toiletpapier is immers geen gezicht. Door van onze leveringsmogelijkheden gebruik te maken zal u nooit zonder zitten. Tevreden klanten en medewerkers staan immers voorop!