Niets is handiger dan dat de schoonmakers na het schoonmaken de sanitaire benodigdheden aanvullen. Een toilet zonder toiletpapier of zeep is natuurlijk geen service voor uw klanten! Door van onze dienst gebruik te maken hoeft u zich hier geen zorgen over te maken; alles is altijd op voorraad.

Welke sanitaire benodigdheden zijn er?

Er zijn verschillende zaken die tot de sanitaire benodigdheden behoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zeep(automaten), handdoek(automaten), toiletrollen, luchtverfrissers, hygiƫnecontainers, maandverband, tampons voor bij het toilet en keukenrollen, afwasmiddel en afvalzakken voor in de keuken. Al deze zaken kunnen door ons bij u in Amsterdam geleverd worden.

De voordelen

Uw sanitaire benodigdheden door een professioneel bedrijf in Amsterdam laten regelen heeft diverse voordelen. Hieronder staan ze voor u opgesomd:

  • U hoeft niet zelf bij een groothandel alle benodigdheden stuk voor stuk aan te schaffen.
  • U kunt gratis om advies vragen. Wij denken graag mee!
  • Uw klanten en medewerkers zullen nooit iets te klagen hebben.
  • Wanneer u gebruik maakt van zowel de schoonmaakdienst als de sanitaire benodigdheden, hoeft u niet dubbele reis- of verzendkosten te betalen.

Verschillende merken

Misschien heeft u een voorkeur betreft een bepaald merk. Denk bijvoorbeeld aan de merken Wypall, Tork, Scott en Satino. Neem gerust contact met ons op en u hoort binnen de kortste keren wat ons aanbod is!